Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

Bredbånds TV

Bredbånds TV lyder for mange mennesker som noget helt fremmed. Næsten som at man skal modtage TV på computeren eller måske via computeren. Selvom dette ikke er sandheden, er det ikke skudt helt ved siden af. Med Bredbånds TV har du mulighed for at modtage dine TV pakker, gennem den digitale forbindelse der også giver bredbånd og telefoni. Netop denne sammenlægning gør det hele meget nemmere, i og med der ikke er så mange forskellige signaler at holde styr på. Når alt er samlet et sted, kan du nemlig også nemmere få ordnet systemet hvis noget skulle gå galt eller hvis man ønsker ændringer. Bredbånds TV bliver mere og mere normalt, og derfor sker der også en stigning i antallet af forbrugere. Fremtiden kommer uden tvivl til at tilhøre bredbånds TV, så derfor bør man gøre sig selv den tjeneste at se på, hvorvidt det passer sammen med ens planer om at have både internet, TV og telefoni.

 

Kanaler ved bredbånds TV

Når man vælger bredbånds TV, vælger man ikke en masse kanaler som mange tror. Der er en udbredt misforståelse af, at man kun har bredbånds TV hvis man gerne vil se en masse udenlandske kanaler. Tilfældet er imidlertid sådan, at man kan se en masse udenlandske TV kanaler, plus alle dem man plejer at have. Derfor ændrer bredbånds TV ikke som sådan, på de TV vaner der allerede er opbygget, men hjælper bare forbrugeren med at gøre det hele endnu nemmere og samlet ét sted. Antallet af kanaler kan ændres og udvides ganske nemt med bredbånds TV, så derfor udelukker man ingen muligheder hvis man vælger denne måde at få TV på. Tværtimod bliver det med stor sandsynlighed nemmere, og man kan på den måde spare sig selv for en masse problemer man ellers ville have haft, med det mere traditionelle TV.

 

Internet og telefoni inklusiv

En af de helt store fordele ved bredbånds TV, er at man har alting samlet et sted. Prisen varierer ikke meget fra de traditionelle TV pakker, så spørgsmålet er om man ønsker at have telefoni, internet og TV samlet hos samme udbyder. Fordelen er at man skal kontakte det samme sted, hvis der opstår problemer og således får ordnet det hele på én gang. Hvis internettet går ned, betyder det heldigvis ikke, at alt andet også går ned så man kommer ikke i problemer med telefonen, hvis TV’et intet signal har.