Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

TV pakker med tv3

I tilfælde af man skal have en ny TV pakke, er det altid en god idé at sikre sig at de kanaler der hører med i TV pakken, er kanaler de vedrører ens egne interesser. Når man ser på udvalget, skal man altså have i baghovedet, at disse kanaler skal være dem man gider se på når man zapper rundt. Der er derfor ingen grund til, at vælge unødige kanaler man kun gider se lidt en gang i mellem. En af de mest populære kanaler i Danmark er TV3. Denne kanal hører med i de fleste TV pakker, men der er faktisk pakker der ikke har TV3 med som udgangspunkt. Man skal derfor sikre sig at den udbyder man vælger, også kan sende TV3 hvis det er vigtigt for en. TV3 har i mange år været fast inventar i det danske TV-landskab, og det er derfor også vigtigt for mange mennesker at få denne kanal med.

 

Hvilke TV pakker har TV3?

Som udgangspunkt har de fleste af TV pakkerne TV3 med. Man skal dog lige se efter en ekstra gang hos f.eks. Telia og Canal Digital, der ikke har TV3 med. Når man vælger sin TV pakke, vælger man på en måde også hvilke ting der interesserer en. Hvis de programmer der sendes på TV3 er ens fortrukne, skal man således ikke vælge Telias eller Canal Digitals TV pakke, der ikke har kanalen med. De andre store udbydere så som Yousee og TDC har dog TV3 med, og derfor bør man nok se nærmere på om deres udvalg passer en bedre end Telia og Canal Digital. Det kan så til gengæld være at Telia og Canal Digital har kanaler, som de andre to ikke har, og derfor er det en god idé at kigge flere gange på hvad man vælger, før man betaler for det.

 

Prisen på TV pakkerne med TV3

Prisen for at få TV3 er som udgangspunkt ikke dyrere, dog er Telias TV pakke den billigste på markedet og den indeholder ikke TV3. Yousee har dog også en TV pakke der befinder sig som en af de billigste på markedet, og denne pakke indeholder netop TV3. Man bør tage et kig på hvad disse TV udbydere ellers har af kanaler før man vælger, dog vil man være nødsaget til at vælge enten Waoo TV, Yousee eller TDC, hvis man vil være sikker på at få TV3 hjem i stuen.