Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

TV udbydere i Danmark

Det danske TV landskab ser ikke ud som det gjorde, for bare få år siden. Flere og flere udbydere kommer på markedet, og konkurrencen er skærpet. Selvom det kan lyde skræmmende, så er det gode nyheder for forbrugeren da netop dette gør udvalget større og priserne lavere. Det gør TV landskabet mere varieret, og forbrugeren får således mulighed for at tilpasse sin TV pakke endnu bedre end det tidligere har været tilfældet. Med flere udbydere på det danske marked, er udvalget altså blevet større og måske også sværere at finde rundt i. Ikke fordi det er umuligt, men bare fordi man i højere grad bliver nødt til at sætte sig ind i tingene, hvis man ønsker at få det optimale ud af de muligheder der nu engang er. Er man villig til at bruge tid på at høre de forskellige udbydere, hvad de kan give en af løsninger, kan man med stor sikkerhed får den løsning der passer en bedst muligt.

 

Priser hos TV udbydere i Danmark

Prislejet på TV pakker varierer meget, men der er ofte også stor forskel på hvilket produkt man får. De største udbydere i Danmark hedder Canal Digital, Yousee, Fullrate, Waoo, TDC og Telia. Hvis man kigger på de priser der tilbydes, vil man opdage at der er stor forskel fra den ene udbyder til den anden. Der er dog også stor forskel på, hvor mange kanaler man får, og hvilken service der hører med. Prislejet varierer fra lidt over 1000 kr. til lidt under 4000 kr. om året. Det vil være oplagt at bruge lidt flere penge på en god, effektiv og kvalitetsmæssig høj TV pakke, hvis man ser meget fjernsyn. Hvis man derimod næsten aldrig benytter sig af sit TV, bør man nok overveje en billigere løsning. Mulighederne er mange, så det er bare om at justere sin TV pakke alt efter hvilket forbrug man har.

 

Forskel på udbydere?

Man kan spørge sig selv, hvor stor forskel der egentlig er på de udbydere der nu engang er på det danske marked. Svaret vil nok være, at den ikke er særlig stor i virkeligheden, men det er alligevel vigtigt at have flere muligheder, da dette giver forbrugeren et større råderum. Tilpasningsmuligheden bliver også endnu bedre, og på den måde bliver TV’et en mere personlig oplevelse, hvilket er vigtigt, hvis man vil fastholde dets relevans.