Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

Waoo TV

Når man ser på hvad TV er i dag, og hvad det var for bare 10 år siden, er forskellen ganske stor. Én ting er, at der forskel på den måde vores TV ser ud rent fysisk, men forskellen på kvalitet og pris for signal og forbindelse, er også ændret drastisk. Det er således også de ting man ikke lige umiddelbart ser på overfladen, der har ændret kvalitet til det bedre. Ikke fordi man ikke kan se det, så snart man tænder for fjernsynet, fordi i det tilfælde man ser på skærmen, vil man hurtigt bemærke at billedet er mærkbart skarpere og bevæger sig mere flydende. Dette skyldes altså for det første TV teknologiens rivende udvikling, men også TV udbydernes mulighed for at give forbrugerne mere for pengene. Hos waoo TV bestræber man sig på, at give forbrugeren den bedst mulige oplevelse når det kommer til TV. Det er muligt i dag for TV udbydere som waoo TV, at gøre fjernsynsoplevelsen til noget helt unikt for den enkelte. Altså er der tilpasningsmuligheder i dag, som før i tiden ville være helt umulige.

 

Hvordan tilpasser jeg waoo TV mine behov?

Waoo TV har som ideal, at TV pakker skal være tilpasset den der køber dem. Det nytter ikke noget at man har et eller to standardsæt af kanaler, man sælger til alle kunder, da alle kunder naturligt nok ikke er ens. Skal man således sælge TV til en ældre herre, skal de kanaler TV modtager også vække interesse hos denne mand. Cartoon Network og TV2 Zulu vil nok ikke være det bedste match, så disse kanaler kan man vælge fra. Der vil derimod være større potentiale i kanaler som TV2 Charlie og TCM, der sender programmer primært rettet mod denne målgruppe. Når man vælger waoo TV, vil man hurtigt opdage at mulighederne for at kombinere kanaler på kryds og tværs er næsten uendelige. Du kan vælge TV pakker, der er tilpasset en hel familie og ligeledes pakker der er tilpasset en enkelt person. Priserne varierer, men det er vigtigt at understrege at de er væsentligt lavere end for bare få år siden.

 

Signal og waoo TV

Når man vælger waoo TV siger man også “ja tak” til en god forbindelse. Waoo TV giver nemlig forbrugeren et digitalt signal, der sender med Danmarks bedste bredbånd. Hurtigere, skarpere og mere effektivt bliver det altså ikke. Waoo TV bestræber sig på at beholde denne placering, og der er indtil nu ingen konkurrenter der har formået at skabe bedre forbindelse. Prisen er alligevel lav, og forbrugeren vælger på en måde selv hvilket beløb han/hun vil smide månedligt, da dette afhænger af hvor mange kanaler man ønsker at have hjemme i stuen.