Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

Webtv

Vi lever i en verden hvor TV, langt fra er blevet irrelevant for vores levevis. Vi ser fjernsyn hver dag og gerne i store mængder. Vi får nyheder via fjernsynet og orienterer os om hvad der sker i hele verden, enten via kanaler der tilhører andre lande eller via vores egne såsom DR1 og TV2. Fjernsynet bliver kun vigtigere og vigtigere for vores verdensbillede, og derfor er det også centralt for Tv’ets eksistens at det kan følge med tiden. Der sker mange ting på det teknologiske plan, og det er således vigtigt at fjernsynet ikke stadig ligner en stor kasse ligesom det gjorde i 60‘erne. En af måderne hvorpå TV’et beholder sin charme, er ved at blive sendt via nye signaler, så som et online signal også kaldet Webtv. Webtv er på mange måder fremtiden indenfor TV, da det er koblet op på internetforbindelsen, som vi i forvejen er afhængige af. Når de to ting sættes sammen, skaber man en stærkere forbindelse og muligheden for at lade de to medier interagere med hinanden. Derfor bliver Webtv kun mere og mere populært, og der vil om 2-3 år med garanti, næsten være en fordobling af brugere med Webtv.

 

Priser på webtv

Når det bliver mere og mere moderne, kan det for mange mennesker også være lig med at tingene bliver dyrere og dyrere. Heldigvis er det ikke sådan med webtv, og faktisk vil mange opleve at det hele kun bliver billigere. Der er flere muligheder, nemmere service og en lavere pris. Det virker altså som den ultimative løsning for mange mennesker, selvom det ikke kender til det i forvejen. Priserne på webtv er afhængige af hvilken TV pakke du ønsker. Der er nemlig mennesker der kan nøjes med bare et par kanaler, hvor andre gerne vil have over hundrede. Priserne er generelt ganske lave, og man kan anskaffe sig alt mellem tusind og firetusind kroner. TV pakken tilpasses forbrugeren, og man vælger således selv hvad man ønsker at få sendt hjem i stuen.

 

Webtv vs. kabel TV

Den traditionelle kabel TV forbindelse er langt fra blevet kørt ud af de danske stuer endnu, og bruges således stadig i stor stil. Mange folk betragter også denne type forbindelse som det sikre valg, og det betyder også at mange egentlig ikke ønsker at skifte den ud. Så snart man har prøvet webtv, ændrer dette sig formentlig ret hurtigt. Webtv ændrer ens billede på, hvad TV i virkeligheden er. Der er ingen grund til at lade sig begrænse af en kabel TV forbindelse, og med webtv bliver mulighederne mht. TV pakker også meget mere fleksible.