Info Antal kanaler Min. pris 6 mdr. Klik for mere info

Med TV3 i alle pakker.

Modtages via kabelnet.

23
kr. 1.849,-

Testvinder I BT´s test af TV pakker.

Modtages via parabol.

30
kr. 2.094,-

Mulighed for lynhurtigt internet, op til 90Mbit.

Modtages via fibernet.

18
kr. 1.212,-

Mulighed for og vælge endnu flere kanaler.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 2.126,-

Lej film via fjernsynet

Modtages via bredbånd.

23
kr. 1.692,-

TV, internet og telefoni samlet et sted.

Modtages via bredbånd.

23
kr. 3.483,-

World TV – En verden af tv via nettet

World TV er af af de nye tv udbydere på det danske marked, men ikke desto mindre levere de nogle rigtig spændende løsninger. World TV levere tv via nettet og som nogle af de eneste stiller de ikke krav til hvilken internet udbyder du vælger og bruge sammen med deres løsning. Udvalget af tv pakker fra World TV er rigtigt spændende og ikke destro mindre også rigtigt billigt, deres mindste pakke starter fra kun 69 kr./md. (Mindstepris 6 mdr.: 1.742 inkl køb af TV boks) og  ved World TV skal du ikke bare nøjes med at se det de synes du skal se, faktisk er det muligt både og vælge en større tv pakke samt hele 4 tillægs pakker. World TV tilbyder både Arabiske, Franske, Tyske og Tyrkiske tillægspakker. Da World TV sender tv via nettet er der heller ingen kort der skal opdatere samt der heller ikke pålægges noget kortgebyr som ved mange andre tv udbydere.

 

Tekniken bag World TV

Hvordan virker det så med tv via nettet? Det eneste det kræver er du har en internet forbindelse hvor du har mindst 2 Mbit. ekstra båndbredde til rådighed og har en router med en ledig RJ45 port. Ved World TV har du mulighed for og tilslutte op til 4 tv bokse og dermed se tv i flere rum, du skal blot huske der skal være en internet forbindelse i det rum hvor du tilslutter tv boksen. Er der ikke internet i rummet du gerne vil se fjernsyn i sælger World TV også en Powerline adapter, en Powerline adapter består af en modtager og en sender, senderen tilsluttes elnettet i nærheden af din router og modtager tilsluttes elnettet i nærheden af hvor du gerne vil se World TV og tv signalet sendes så fra din router til tv boksen via elnettet. Med en Powerline adapter er det altså nemt og få World TV i alle rum.

Husk også en løsning fra World TV kun kræver en internet forbindelse, du slipper altså for og skulle til og montere antenne eller parabol udvendigt, derved er det heller ikke noget problem og få World TV selvom du bor i lejlighed.

 

Du kan læse meget mere om World TV og hvordan du får tv via nettet på World TV´s hjemmeside, du kan besøge hjemmesiden ved og trykke på banneret herunder eller ved og klikke her.